Opnie pochodzą z portalu znanylekarz.pl

 

2019-01-17

Bardzo polecam wizyty w dobrze wyposażonym gabinecie. Pani doktor dzięki swojemu doświadczeniu, wiedzy i umiejętnościom skutecznie leczy bóle i postawiła mnie na nogi po wypadku komunikacyjnym. Szeroki wachlarz zabiegów pomógł pozbyć się wielu dolegliwości. Rwa kulszowa i bóle pleców oraz szyi już nie przeszkadzają mi w funkcjonowaniu dzięki rehabilitacji w gabinecie MReh.

Paweł S.


2019-01-16

Polecam Panią Martę, pełen profesjonalizm. Przyszedłem z łokciem tenisisty, z którym ortopeda nie umiał sobie poradzić i rozłożył ręce, dla Pani Marty to schorzenie nie stanowiło problemu i odczułem poprawę już po pierwszej wizycie:)

Martin Jelonek


2019-01-12

Pani Doktor jest przemiłą i uśmiechniętą osobą, co przyczynia się do tego, że wizyta mimo bólu, z którym wchodzi się do gabinetu jest przyjemna. Pani Doktor jest świetnym fachowcem. Diagnozuje problem w oparciu o wywiad i badanie. Konkretnie nazywa problem, czego wielu specjalistów unika. Podczas badania i zabiegów udziela wskazówek, co i jak należy wykonywać, przez co pierwsza wizyta wcale nie jest straszna. Przy kolejnych wizytach zwraca się do pacjentów po imieniu, pamiętając o wcześniej omawianych kwestiach, co sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany i ważny. Ból kręgosłupa w odcinku lędźwiowym, z którym zgłosiłam się do gabinetu ustąpił, a masaże i zabiegi wykonywane przez Panią Doktor przyniosły ulgę. Za każdym razem z użyciem innych przyrządów oraz specjalistycznego sprzętu, których nie brakuje w gabinecie. Gorąco polecam wizytę u Pani Doktor! Należy również wspomnieć o znaczącej roli pomocnicy Pani Doktor, która dobrze opiekuje się pacjentami :)

Ola


2018-12-05

Super miła atmosfera i fachowa pomoc bardzo dziękuję pani doktor za udzielenie pomocy i ratunek w bólu

ewa


2018-11-26

Pani Marta jest rewelacyjną fizjioterapeutką,ma wiedzę,umiejętności i empatię,oraz dobrze wyposażony gabinet.

bciosek


2018-11-26

Profesjonalna opieka z jednoczesnym zachowaniem luźnej, przyjaznej atmosfery, trafna diagnostyka i ogromna wiedza w temacie rehabilitacji mojego przypadku skoliozy. Zaproponowana terapia i profesjonalnie użyte oprzyrządowanie rehabilitacyjne przez Panią Martę całkowicie wyeliminowała moje problemy z odcinkiem lędźwiowo szyjnym. Zdecydowanie polecam!

pat93p


2019-11-26

Gorąco polecam. Nie mogłem zgiąć kolana powyżej 30 stopni. Po tygodniu chodziłem o własnych siłach. Po miesięcznej rehabilitacji potrafiłem zgiąć nogę w kolanie w zakresie 130 stopni. Naprawdę warto.

Michał Cichór


2018-10-25

Jestem bardzo zadowolona z wizyty, następnych też. Profesjonalne podejście do pacjenta, zajęcie się wszystkimi objawami. Polecam.

jajumar


2018-10-20

Serdecznie polecam panią Martę ze względu na ogromne doświadczenie i sposób bycia, już po dwóch wizytach czuję super poprawę i z niecierpliwością czekam na kolejne wizyty :) Pozdrawiam Dawid.

minister370


2018-10-19

Do Pani doktor trafiłam z polecenia mojej koleżanki i jestem bardzo zadowolona, P. doktor jest osobą konkretną i zaangażowana, pomogła mi bardzo, ból stopy zelżał, myślę że z wizyty na wizytę będzie lepiej. Polecam serdecznie!

gosiar64


2018-10-17

Jestem pod wielkim wrazeniem pani doktor ogromne doswiadczenie i podejscie do pacjenta jak i przesympatyczny humor ktory sprawia ze godzinne cwiczenia przemijaja szybko wiec bardzo polecam dla mnie 10 z plusem pozdrawiam Mateusz i Tata....

Mateusz i Tata


2018-09-10

Byłam drugi raz na rehabilitacji. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pani Marty,jak i efektów. Długo zwlekalam, ale komfort mojego życia się tak pogorszył, nie miałam nocy przespanej,bez bólu lub drętwień,że musiałam podjąć kroki. Zaufalam godnej polecenia osobie. Świętemu fachowcowi. Napięcia mięśni żuchwy się tak poluzowaly,że efekt widoczny jest gołym okiem,zniknela asymetria. A sen stał się mniej dokuczliwy.

Ola


2018-08-29

Pełna profesja, bardzo miła atmosfera w czasie zabiegu ,zaskoczona jestem szybka diagnoza i zastosowaniem natychmiastowej rehabilitacji,polecam bardzo gorąco Panią Czyż ...

judytap312


2018-08-29

Serdecznie polecam rehabilitację u Pani Marty - profesjonalizm, ogromna cierpliwość, a do tego bardzo serdeczna atmosfera podczas sesji. Już po pierwszych wizytach ból się zmniejszył. Moim problemem była ostroga piętowa a także ból głowy od kręgosłupa. Wystarczyło kilka sesji terapii falą uderzeniową by pozbyć się bólu pięty oraz terapia manualna na uporczywe bóle głowy. 

wiola.kuch


2018-08-24

Pani doktor jest osobą kompetentną i taktowną z olbrzymim szacunkiem i profesjonalnym podejściem do pacjenta.Swoją pracę wykonuje rzetelnie i fachowo odpowiada na zadane pytania. Sympatyczy sposób bycia Pani doktor , powoduje , że wizyty należą do przyjemnych.

Magdalena


2018-07-17

Do p. Marty trafilam z polecenia. Mam kregozmyk L5:S1 o ktorym sie dowiedzialam 4 lata temu. Od dwoch lat codziennie zmagam sie z bolem plecow i praktycznie zadne leczenie nie przynioslo rezultatu. Dzis minelo 2 tygodnie od skonczonych zabiegow u p. Doktor Marty i moge powiedziec z reka na sercu ze pomogly. Bol jest duzo mniejszy a moj komfort zycia ulegl znacznej poprawie. Czasami przez wiekszosc dnia nie lapie sie na skupianiu sie na plecach, co jest duzym sukcesem . W moim przypadku. Polecam p. Marte z uwagi na roznorodnosc stosowanych zabiegow i profesjonalizm oraz przemila osobowosc. Dziekuje serdecznie za Pani pomoc i zrozumienie. Sonia

amelkaliketv


2018-07-05

Pani doktor jest przemila osoba, daje z siebie wszystko żeby pomoc w leczeniu bólu. Po 3 wizycie odczuwam poprawę. Dziękuje i polecam. :)

Janina H.


2018-07-02

Szczerze polecam Panią Martę. Jest sympatyczną , miłą osobą z pełnym zaangażowaniem w swoją pracę i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Już po kilku wizytach odczułam znaczną ulge w bólu spowodowanym rwą kulszową. Pozdrawiam

Oliwia


2018-05-02

Moja historia zaczęła się od ciężkich treningów w młodym wieku bez nadzoru trenera czy też osoby doświadczonej co po pewnym czasie zaowocowało w kontuzje powięzi i rotatorów męczyłem się z tym dwa lata szukając dobrego specjalisty chodząc od gabinetu do gabinetu nie wiedziałem co dokładnie mi dolega kiedy trafiłem do Pani Marty odrazu dostałem konkretną diagnozę po 2 dwóch miesiącach trwającej rehabilitacji efekty są zdumiewające zanim trafiłem do pani Marty straciłem nadzieję że kiedy kolwiek będę mógł ćwiczyć teraz ją odzyskałem z mojej strony 10/10

bartosz.bialas


2018-04-30

Jestem bardzo zadowolona z rehabilitacji. Miałam uraz kciuka i nadgarstka prawej ręki - dość uciążliwe dla osoby praworęcznej. Mimo, że rehabilitacja nadal trwa to widać już rezultaty - zmniejszenie opuchlizny i bólu, poprawa ruchomości w stawach.

justynabujara


2018-04-29

Do gabinetu trafiłam z ciągłymi bolami okolicy ledzwiowej. Pani Doktor podczas pierwszej wizyty przeprowadziła badanie, potwierdzając diagnozę z rezonansu magnetycznego. Terapię rozpoczęlysmy z konkretnym planem działania. Jestem po kilku zabiegach i zapomniałam o bólach plecow! Wcześniej, w nocy nie byłam w stanie zmienić pozycji, teraz jestem wypoczęta i nie cierpie. Jestem pod ogromnym wrażeniem kompleksowosci działania i zróżnicowania metod rehabilitacji. Terapia nie koncentuje się na jednym odcinku a na problemie, co Pani dr Marta wyjaśnia pacjentowi szczegolowo. Polecam usługi gabinetu osobom, którym brak czasu na eksperymenty, ceniącym nowoczesność. Dziękuję Pani Doktor :)

Sabina P.


2018-04-27

Miałam sztywną nogę po unieruchomieniu, w bardzo krótkim czasie odzyskałam pełną sprawność. Pani Marta jest cudowną osobą - empatyczną, cierpliwą, maksymalnie zaangażowaną i w pełni profesjonalną. Z całego serca będę polecać każdemu potrzebującemu rehabilitacji.

Magdalena Zarzyck


2018-04-27

Jestem pacjentką Pani Marty od ok. roku. Jestem osobą, która w wyniku urazu rdzenia kręgowego po dawnym wypadku komunikacyjnym porusza się na wózku. Mimo mojej dużej ogólnej sprawności i aktywności, szukałam kogoś, kto mógłby przyjechać do domu, pomógł mi utrzymać organizm w dobrej kondycji i zadziałał przeciwbólowo. I Pani Marta okazała się takim "strzałem w dziesiątkę". Pani Marta jest wybitnym specjalistą, profesjonalistą w swojej dziedzinie, z ogromną wiedzą i zaangażowaniem. Również jest osobą z ogromną empatią i fantastycznym podejściem do człowieka. Szczerze polecam Panią Martę jako terapetę w każdym znaczeniu!

Joanna


2018-04-27

Trafiłam do Pani Marty z ostrogą piętową i z mocno nadwyrężonym ścięgnem achillesa.Pierwszy zabieg i już zostałam zapamiętana z powodu "ała",ale z każdym następnym niewiarygodna poprawa ,chodzę bez bólu .Terapia fala uderzeniową może nie jest przyjemna ,ale ciesze się ze mogłam z niej skorzystać.Pani Marta jest najlepszym fachowcem i posiada dużo cierpliwości dla pacjetów z ciągłym "ała" :)

Polecam serdecznie

olpa97


2018-03-14

Pani Marta jest znakomitym specjalistą, posiada odpowiednią wiedzę i kwalifikacje, dokładnie tłumaczy ćwiczenia i ich zasadność, uśmiechnięta i pracowita. Podczas wizyty nie marnuje czasu, każdą minutę wykorzystuje do maksimum. Szczerze polecam!

Felicja


2018-03-05

Podczas pierwszej wizyty szybka diagnoza, trochę przyjemnego bólu ;) Przyjemnego, bo jak nie boli to wiem, że nie działa. I po paru dniach poprawa już po pierwszym razie. Miła atmosfera, profesjonalna pomoc. Polecam.

arturdll


2018-03-04

Pani Marta jest bardzo sympatyczną , miłą osobą z pełnym zaangażowaniem w swoją pracę. Już po pierwszej wizycie mogłam odczuć sporą ulgę w okolicy pleców jak i szyi, gdzie mięśnie były bardzo napięte i ból towarzyszył mi bardzo długo. Szczerze polecam panią Martę wszystkim , którzy szukają fachowej rehabilitacji.

oliii85


2018-02-15

Widać pasję i zaangażowanie do pacjenta. Ja już po pierwszym zabiegu (rozmasowanie, prądy,borowina) odczuwam lekką poprawę. Polecam

JolaJ


2018-01-17

Pierwsza wizyta ale jestem zadowolona.Po kilku wizytach u innych lekarzy straciłam nadzieję na życie bez bólu. Pani doktor udzieliła mi wszystkich ważnych odpowiedzi i pocieszyła że przy odpowiednim leczeniu będzie lepiej. Więc mam nadzieję że będzie dobrze.

kasiabo


2017-11-30

Rewelacja! 

Jestem świeżo po wizycie i fakt, czuję się nieco obolały, ale w pozytywnym sensie. Wszelkie pytania, które zadawałem uzyskały szybką, ale i konkretną odpowiedź, co wręcz zachwyca. Doświadczenie i wiedza Pani Marty oraz staranność wręcz zachwyca. 

Polecam!

Adaś


2017-11-22

Szczerze polecam!

Przesympatyczna Pani doctor. Pełen profesjonalizm, punktualnosc plus fachowa obsluga podczas calego zabiegu. Pani doktor na wszyskie moje, male i duze pytania odpowiadala rzeczowo i na temat - duzo sie nauczulam podczas tej wizyty! dziekuje ;)

Podczas badania od poczatku do konca wszystko było dokładnie i szczegółowo tłumaczone - czulam sie z tym bardzo komfortowo. Bardzo dziekuje Pani doktor jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Planuje napewno wrocic. Polecam!

skarbek77


2017-09-13

Pani Marta to osoba ciepła, bardzo sympatyczna, wspaniałe motywuje do ćwiczeń. Jest to osoba kompetentna.Przychodzi do szpitala, robimy ćwiczenia. Ma tysiące pomysłów,do tego specjalne urządzenia typu wałki, piłki. Bardzo dużo mi to daje. 

Simon Simon


2017-08-18

Z czystym sumieniem mogę polecić panią Martę. Bardzo dokładna i miła osoba. Wraz z partnerem zgłosiliśmy się z bólem kręgosłupa. Masaż tak jak nas uprzedzono do miłych nie należały ale efekt jest ogromny. Będziemy wracać i wszystkim panią polecać.

Klaudia S.


2017-07-10

Polecam w 100% osoba miła, kompetentna. Jestem w trakcie rehabilitacji i już po 5. wizycie jestem mega zadowolona, ból pleców mija oby tak dalej, dziekuje, że zawsze jest Pani i że nigdy nie patrzy o której wyjdzie nawet jeżeli potrzeba więcej poświecić czasu.

Gabrysia Rakojc


2017-06-12

Pełen profesjonalizm oraz bardzo sympatyczna osoba. Po zapoznaniu się z wynikami badań radiologicznych Pani Marta udzieliła wielu informacji i porad dotyczących mojego schorzenia, zastosowała techniki manualne, ultradźwięki, pole magnetyczne oraz borowinę. Efekty są widoczne, ból stał się mniejszy. Zdecydowanie polecam Panią dr Martę Motow-Czyż jako bardzo kompetentną fizjoterapeutkę, która ma świetne podejście do pacjentów i prowadzi skuteczną rehabilitację. 

Anna Boorzecka


2017-04-25

Bardzo dobry specjalista i świetny człowiek. Pani Doktor pomagała nam w rehabilitacji bliskiej nam osoby. Bardzo dziękujemy za pomoc i serdeczność. 

a.pazur


2017-04-13

Bardzo profesjonalne usługi świetnie dopasowane do moich potrzeb, Pani doktor zawsze punktualna. Polecam wszystkim biegaczom i nie tylko.U mnie typowe kolano biegacza ( pismo biodrowo-piszczelowe) po 5 zabiegach praktycznie ból ustąpił mimo że je nadwyrężyłem podczas biegu 12 godzinnego . 

inglantzbigniew 


2017-03-07

Pani Marta w trzy tygodnie wyprowadziła mnie z kontuzji łydki! Polecam Panią Martę sportowcom czy amatorom którzy, borykają się z kontuzjami. Będziecie w dobrych rękach.Super sprawa to na pewno wizyta domowa. Fachowe podejście do problemu przez Panią Martę gwarantuje trafną diagnozę i obranie prawidłowej drogi leczenia. 

Marek Pry


2017-02-27

Cóż tutaj dużo mówić - przystępne ceny i dojazd do klienta punktualnie na umówioną godzinę, co w dzisiejszych czasach jest na wagę złota, gdyż powoduje oszczędność czasu - to pierwsze plusy. Najważniejszym jest jednak pełny profesjonalizm Pani Marty oraz różnorodność oferowanych zabiegów. Jeśli do tego dodamy fakt, że Pani Marta jest sympatyczną i skromną osobą to z czystym sumieniem można tylko polecać. 

Tomasz Gomołuch


2017-02-08

Z zabiegów u Pani Marty korzystałam po złamaniu kości krzyżowej kręgosłupa - najpierw z laseroterapii i ultradźwięków z dojazdem do domu – po serii tych zabiegów Pani Marta zrobiła na mnie na tyle dobre wrażenie, że zrezygnowałam z Fizjoterapeuty z którego usług chciałam skorzystać wcześniej, decydując się na kontynuację rehabilitacji już w postaci ruchowej z Panią Martą. Pani Marta po prostu wzbudza zaufanie – swoją wiedzą, doświadczeniem i zaangażowaniem. Pod jej opieką odzyskałam sprawność ruchową, zostałam też wyposażona w wiedzę na przyszłość jak ćwiczyć i postępować chcąc wzmacniać kręgosłup. Przy tym wszystkim to bardzo sympatyczna i życzliwa osoba – jej usługi polecam więc z pełnym przekonaniem! 

Agata Matysik


2017-01-24

Witam zainteresowanych .Polecam p. dr Martę Motow- Czyż .To osoba solidna ,profesjonalna i pełna empatii ,która potrafi nawiązać kontakt z pacjentem i stara się pomóc mu nie tylko zabiegami ,które są w pełni profesjonalne ,ale również służy wsparciem psychicznym .Przyjeżdża z pełnym sprzętem rehabilitacyjnym do domu pacjenta ,co jest dużym udogodnieniem.Pozdrawiam i polecam raz jeszcze.

Gosia Smol


2017-01-17

Bardzo dobra specjalistka, przyjazne usposobienie oraz skutecznie dobrana terapia dają motywację pacjentowi do dalszej rehabilitacji, widoczne bardzo duże zaangażowanie w pracę, ciągłe poszukiwanie innowacyjnych metod terapii dających w szybkim tempie widoczne efekty 

nacia.w


2016-12-19

Bardzo profesjonalny lekarz. Empatyczna, ciepła i wspierająca. Posiada bardzo duże doświadczenie. Czułam się bezpieczna i zaopiekowana. Rekonwalescencja pod Jej okiem przebiegała nadzwyczaj dobrze. Mogę powiedzieć: dziękuję, że jesteś. Mało dzisiaj takich lekarzy. Zdecydowanie POLECAM!!! 

opinia anonimowa


2016-12-19

Pani Doktor to świetny fachowiec.Mam chorobę zwyrodnieniową kręgosłupa i przepuklinę w szyjnej i lędźwiowej części kręgosłup. Dzięki terapii Pani Marty kręgosłup przestał boleć i poczułam się dużo lepiej. Bez mrowienia dłoni i bólu mogę być aktywniejszą babcią. Dziękuję bardzo Pani Marto.Szczerze polecam. 

Urszula


2016-12-07

Polecam Panią doktor! Miałam ból pleców. Lekarz przepisał tylko leki, po których nie było zadnej poprawy. Pani Marta i jej profesjonalne podejście do pacjenta (trafna diagnoza i terapia) sktucznie pomogło. Plecy przestały boleć. Dziękuję :) 

opinia anonimowa


2016-12-06

Pani Marta to naprawdę świetna specjalistka i profesjonalistka.Rzeczowo przystępuje do pracy po dokładnej analizie dokumentacji medycznej.Ma bardzo dobry kontakt z pacjentem.w trakcie ćwiczeń wyjaśnia na bieżąco co robi i dlaczego.Polecam w 100%.

opinia anonimowa


2016-12-06

Pani Marta to doskonały przykład fizjoterapeuty, który swoją wiedzę potrafi zastosować w praktyce. Bardzo dobrze zdiagnozowała mój problem i zaproponowała terapię, która po kilku spotkaniach daje widoczne efekty. Pani Marta pomaga profesjonalnie i skutecznie! Szczerze polecam :).

opinia anonimowa


2016-11-30

Bardzo polecam Panią Martę. Profesjonalne podejście, szybkie umówienie terminów i co najważniejsze przestało boleć :) 

opinia anonimowa


2016-11-29

Pani Marta to fachowiec wysokiej klasy. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, punktualność i ogromny pozytywny ładunek dobrej energii. Szczerze polecam.

opinia anonimowa


2016-11-26

Pani Marta, świetny fachowiec, podchodzi z pełnym profesjonalizmem do pacjenta, a do tego przystępne ceny i terminy dostosowane do pacjenta, gorąco polecam, moja ocena 10 na 10.

opinia anonimowa